Alkalmak

– Ma 17 órakor is lesz Istentisztelet itt a Templomban.
– Kedden 10 órakor Imaóra lesz.
– Szerdán 8:15 órakor kezdődik a Baba-mama kör az emeleti teremben.
– Szerdán 18 órakor Bibliaóra lesz.
– Csütörtökön 17 órától lesz Ifjúsági óra a Gyülekezeti Házban.
– Csütörtökön 19 órakor Fiatal felnőttek Bibliaórája lesz.

Hittanóráink és konfirmandus óráink a szokott rendben lesznek.

Énekkari próba

– Énekkar próbája vasárnap 9 órakor van az alagsorban. Szeretettel várjuk az énekelni szerető testvéreket.
– Jövő vasárnap, január 14-én, 15 órára is várjuk az énekkar tagjait és az énekelni szerető testvéreket. Kurátor úrral felkértük az énekkar egyik korábbi vezetőjét, Bajnok Gábort, hogy legyen segítségünkre ebben a szolgálatban és ő ekkor tud majd eljönni, hogy megismerhesse a kórusnak az a része is, aki nem találkozott vele korábban.

Temetés

– Január 5-én, pénteken temettük a Kispesti Temetőben Makó Evelint, ifjú egyháztagunkat, aki december 23-án, 11 éves korában hunyt el súlyos betegség után. Isten vigasztalását kérjük szüleinek, testvérének, családjának és szeretteinek A Boldog Feltámadás Reménysége Alatt!
A ravatalozóban Isten vigasztaló igéjét Jakab 5, 15: „És a hitből fakadó imádság megszabadítja a szenvedőt, az Úr felsegíti őt, sőt ha bűnt követett is el bocsánatot nyer” alapján hallgathattuk.

Választói névjegyzék

– Ebben az esztendőben is szeretnénk frissíteni a Választói Névjegyzékünket! A Választói Névjegyzékbe azok kerülhetnek be, akik betöltötték 18. életévüket, református egyházunkban konfirmációi fogadalmat tettek, élnek a sákramentumokkal és hozzájárulnak az egyház anyagi fenntartásához. Kérjük, ellenőrizzék, hogy benne vannak-e ebben a névsorban, hiszen ez a feltétele egy esetleges lelkész vagy presbiterválasztáson szavazhassanak, illetve presbiterré választhatók legyenek. Kérjük, hogy aki nem biztos abban, hogy szerepel ebben a listában, illetve megváltozott a címe, jöjjön be a Lelkészi Hivatalba, és ott ellenőrizheti, illetve kérheti adatai javítását.

Dajka állás

– Az általunk fenntartott Szőlőskert Református Óvodában szükség lenne egy újabb dajkára. Kérem, hogy aki szívesen jönne közénk dolgozni, jelentkezzen nálam, vagy Rajkiné Sörös Andrea vezető óvónőnél.

Lectio: Máté: 5, 1- 48

Textus: Máté: 5, 48

Énekek:89: 1
​​Káté: I. Úrnapja
​​162: 1-3
​​162: 4-7
​​295: 1-2
​​264: 1-2
​​134: 1
​​90: 1, 9

Textus: 1 Mózes: 10, 1-32

Heidelbergi Káté: I. Úrnapja

Énekek:87: 1
​​​201: 1-6
​​​278: 1
​​​283: 1-6

​​Igehirdető: Harkai Ferenc