Aki szeretné a Hirdetéseket emailben is megkapni kérjük, jelezze személyesen a Lelkészi hivatalban.

Alkalmak

– Augusztus 14-16-ig szerdától péntekig Bűnbánati Istentiszteleteket tartunk 18 órától a Templomban. A részletes program itt érhető el!
Fox, Dudley Peter és felesége Gyimesi Szilvia második gyermekét Edward Sandort fogjuk pénteken este az Istentiszteleten megkeresztelni
– Jövő vasárnap, 10 órakor lesz Istentisztelet itt a Templomban, és ekkor fogjuk az Úrasztalát is megteríteni

Állások

– Az általunk fenntartott Ady Endre Református Általános Iskolában lehetőségünk nyílt további tanítók felvételére. Aki szívesen tanítana református iskolában, az a Lelkészi hivatalban, vagy az Iskolában érdeklődhet.

Temetés

– Az elmúlt héten szerdán búcsúztunk a Kispesti temetőben Meiszterzeim Péterné, született Baráth Gizella Erikától, aki a Batthyány utcában lakott és 72 éves korában hunyt el. Isten vigasztalását kérjük a gyászoló családnak A Boldog Feltámadás Reménysége Alatt

Elhunyt

– Július 31-én elhunyt 74 éves korában elhunyt Vass Anna Mária asszonytestvérünk, aki Bécsben élt, és temetése is ott lesz augusztus 20-án. Leánya és az ő családja Egyházközségünk tagjai, hordozzuk imádságban gyászoló testvéreinket.

Templomtakarítás

– Kérjük, hogy akik ezen a héten is segítenének a templom takarításában, úgy készüljenek, hogy ezt kivételesen a 18 órakor kezdődő Bűnbánati istentisztelet után fogjuk megtenni.
Köszönjük azoknak, akik az elmúlt héten segítettek a takarításban.

Lectio: 2 Mózes 20, 2-17 és Máté 22, 37-40 és Apostolok cselekedetei: 9, 1-25
Textus: Apostolok cselekedetei: 9, 17
Énekek:51: 1
Káté: XXXII. Úrnapja
164: 1-3
171
459: 1
434: 1-4
Igehirdető: Harkai Ferenc